Vad vill du fokusera på? - Välj webinar efter intresse

Självledarskap för framtidens ledare
- för dig som vill leda inifrån

Personlig utveckling för transformation
på djupet

Omprogrammera ditt mindset med känsla
- Få attraktionslagen att funka!

KBT-terapi med känsla

Öka självkänsla och självförtroende

I alla våra gratis webinar lär du dig:

  • Identifiera hur den undermedvetna tanken att "Andra vet bäst" påverkar ditt beteende, din självkänsla, ditt självförtroende och ger frustration, ångest och konflikter
  •  Vad "Du vet bäst" egentligen innebär och varför positivt tänkande inte fungerar 
  • Hur du kan koppla samman hjärta-hjärna-kropp och förankra förändring i alla delar i dig - en förutsättning för att förändring (t ex kognitiv beteendeterapi) - verkligen ska funka! 
  • En steg-för-steg strategi i självledarskap så att du kan kontrollera dina negativa tankar och ändra tankemönster, öka självkänsla och självförtroende och känna: "Jag är bra som jag är oavsett vad"
  • En praktisk och enkel metod för att motverka och dämpa och bli av med stress, minska ångest, depression, sorg, smärta, trötthet och brist på energi och underlätta stresshantering och beteendeförändring så att du hittar trygghet inom dig när förändringar vänder upp och ned på tillvaron 

Karin Lundström Rawden & Johanna Nilsson  - Var dig själv!

Vi gör det enkelt för människor att upptäcka och vara sig själva och använda sin fulla potential för att våga leva, ta tillvara möjligheter och vara lycklig även när livet är besvärligt och kanske känns hopplöst. Vi hjälper folk att bli av med stress och ångest t ex via vår kurs i självledarskap, stresshantering med mera online. Vi har lärt oss att ta till vara och njuta av våra olikheter och samarbetar på alla områden i livet. Vi är duopenörer.

Kundreferens

Du och Johanna är bäst 🌼❤️⛵. Tack för att ni gör det ni gör. Ni två är så inspirerande. Otroligt bra på det ni gör ⛵🌼🍓. Det är inspirerande att se. Ni är inspirerande människor. Ni är det 🙂❤️. Jag älskar er kurs!

Våra kursdeltagare berättar

Grattis till dig Katarina som lever ditt liv!😊

"Det där jobbiga samtalet som jag förberett på jobbet behöver jag inte ens ha… Det känns så himla härligt för allt faller på plats…
Jag hade byggt upp ett CV som för en annan person.  Men NU - det är coolt - börjar jag bara: Vad är mitt liv?! Vad tycker jag om? Nu lever jag mitt liv!  

Och mina bästa kompisar tycker att jag har blivit ännu lugnare, härligare och bättre och hittat tillbaka till gamla Katarina..."  Jag är på väg mot min inre Katarina!

Och jag har lärt mig jättemycket! Bara att lyssna på er och alla andra som är med! Det är väldigt berörande och häftigt! Tack så jättemycket!

Tack Ellen som förverkligar... 😊

"Senaste halvåret har jag gått genom en sådan omfattande transformation så varken jag eller min omgivning känner igen mig   🙈😇😅 men jag lovar att jag bara älskar mitt nya jag 🙏🤩😍

En massa intellektuellt pladder i mitt huvud har blivit så transformerad när vi har jobbat så mycket på att vara i kroppen att inte ens hälften av det är nu kvar...  Och det som är nu kvar är mer verkstad än snack...    

Jag har börjat sätta tydliga gränser utan dåligt samvete!!!  😱🙈😇🙏😅
Så mycket enklare det är att leva idag!!!  Och i allt detta nya nu öppnar sig en massa nya dörrar... helt magiskt!
  Så tack för det ni har delat med er av även om det hade smugit sig in så subtilt att jag inte ens begrep det"

Tack Sara som nu står upp för dig själv 😊

"Jag kommer hädanefter att försvara, stå upp för mig själv och vad jag fått uppleva i det här livet.    

Det har inte varit lätt och jag är så glad att jag fått träffa er och göra den här tuffa och fantastiska resan tillsammans med er och andra som vill göra den här förändringen.      

Jag är så stolt över mig själv att jag vågade ta steget. Även fast det tog emot jätte jätte jätte mycket...    

Det här är verkligen den bästa investeringen jag gjort för mig själv."

Tack Anna-Lena som vågar känna...

Tack Jessica som går på djupet...

Tack Ann som upptäcker i vardagen...

Vad är nästa steg?

1) Välj det webinar som intresserar dig mest

2) Titta på det

3) Boka gratis OMSTARTSMÖTE